GAME NIGHT

Βασίλης Σπανούλης: Ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ

Βασίλης Σπανούλης: Ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζήτησαν στην χθεσινή (17/9) Game Night, με αφορμή την ιστορική βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, αν ο "Kill Bill" είναι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Σπανούλης βίωσε χθες (17/9) την απόλυτη αποθέωση στην βραδιά απόσυρσης της φανέλας του από τον Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού έζησε κάτι που άξιζε και αυτό άνοιξε - ξανά - μία μεγάλη συζήτηση: Μήπως είναι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του Ολυμπιακού;

Αυτό είναι το ερώτημα που έθεσε ο Παντελής Βλαχόπουλος στον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη στην χθεσινή (17/9) Game Night, με την απάντηση να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι τόσο απλή, για έναν σύλλογο που μετράει 98 χρόνια ιστορίας και έχει επιτυχίες σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά και σε ατομικά αθλήματα.

Η απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, η προσφορά του, ο τρόπος που εκτόξευσε τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντάς τον δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης (2012, 2013), όλα αυτά τα επιχειρήματα δουλεύουν υπέρ του θρύλου των "ερυθρόλευκων". Η συζήτηση όμως παραμένει δύσκολη και γεμάτη επιχειρήματα.

Και οι τρεις δημοσιογράφοι συμφώνησαν στο τέλος ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του συλλογου. Η διαδρομή του, η επίδρασή του, οι τίτλοι του, η έμπνευση και το ήθος του είναι εκείνα τα στοιχεία που του δίνουν τον τίτλο του GOAT σε ολόκληρο τον οργανισμό που ονομάζεται Ολυμπιακός.

Δείτε την συζήτηση του Παντελή Βλαχόπουλου με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη για το μεγάλο ερώτημα:

Ψηφίστε στο Poll του SPORT24:

Δείτε εδώ ολόκληρη την Game Night:

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ