ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Με μπλουζάκια για τον "Legend 7" όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Πρίντεζης με το μπλουζάκι για τον Βασίλη Σπανούλη
Ο Γιώργος Πρίντεζης με το μπλουζάκι για τον Βασίλη Σπανούλη PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν με μπλουζάκια αφιερωμένα στον Βασίλη Σπανούλη, στη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το "αντίο" του "Kill Bill" στα παρκέ.

Με μπλουζάκια αφιερωμένα στον "Legend 7" του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν όλοι οι παίκτες των ερυθρολεύκων στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τα παρκέ. Με πρώτο τον -αρχηγό πλέον- Γιώργο Πρίντεζη, οι παίκτες του Ολυμπιακού είπαν με αυτόν τον τρόπο το "ευχαριστώ" στον "Kill Bill" για όσα έκανε.

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
(KLODIAN LATO / EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI
Βασίλης Σπανούλης: Με μπλουζάκια για τον "Legend 7" όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ