ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Η ιστορία για το πρώτο buzzer beater του Kill Bill στον ΓΣ Λάρισας

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης ΙΝΤΙΜΕ

Ο. άλλοτε συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη Σωτήρης Γκιουλέκας θυμήθηκε μια ιστορία απ' τα νιάτα του Kill Bill για το πρώτο buzzer beater στο παιχνίδι του ΓΣΛ με τη Δράμα.

Στην εκπομπή του SPORT24 για το αντίο του Βασίλη Σπανούλη απ' τα παρκέ με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός προς τιμήν του, ο παλαιότερος συμπαίκτης του, Σωτήρης Γκιουλέκας, περιέγραψε το πρώτο buzzer beater του.

"Παίζαμε με τη Δράμα, είχαν μείνει λίγα δευτερόλεπτα, είχε κάνει ο προπονητής ένα πλάνο για να σουτάρουμε ή εγώ ή ο Μαματζιόλας και επειδή δεν μπορούσαμε να πάρουμε την μπάλα, επέλεξε η Δράμα τον μικρό (Βασίλη Σπανούλη) να τον αφήσουν ελεύθερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο μικρός πήγε και έκανε το buzzer-beater, όλοι μιλούσαν γι' αυτόν πως δεν το φοβήθηκε καθόλου και πως αν δουλέψει θα φτάσει πολύ ψηλά. Έφτασε παραπάνω απ' ότι πιστεύαμε όλοι" σχολίασε ο Γκιουλέκας στον Αλέξανδρο Ξενικάκη που βρέθηκε στη Λάρισα.

Το buzzer beater ήταν η αρχή για κάτι πολύ μεγάλο, όπως και έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε μία "χρυσή" καριέρα.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ