ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Η άφιξη του Kill Bill στο ΣΕΦ για το αντίο του στα παρκέ

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε στο ΣΕΦ συνοδευόμενος απ' την οικογένειά του για τη συνέντευξη Τύπου, όπου ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με κάθε επισημότητα τον επί σειράς αρχηγό του.

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη συνέντευξη Τύπου που προγραμμάτισε ο Ολυμπιακός για το αντίο του Kill Bill απ' τα παρκέ, συνοδευόμενος απ' τα παιδιά του και τη σύζυγό του, τη μητέρα και τον αδερφό του.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ερυθρόλευκοι αποχαιρέτησαν με κάθε επισημότητα τον επί σειράς αρχηγό τους, ο οποίος αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να εγκαταλείψει δράση.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ