ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Η ανάρτηση του Ριβέρο και η απάντηση του Μουμπρού μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα

Ο Άλεξ Μουμπρού στον πάγκο της Βαλένθια
Ο Άλεξ Μουμπρού στον πάγκο της Βαλένθια MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Τεταμένο φαίνεται πως ήταν τον τελευταίο καιρό το κλίμα στη Βαλένθια, κάτι που φάνηκε από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Χασιέλ Ριβέρο πριν από το Game 2 με την Μπαρτσελόνα. Τι απάντησε ο Άλεξ Μουμπρού μετά τον αποκλεισμό για το θέμα, αλλά και για το συμβόλαιό του.

Θέμα συζήτησης έγινε στην Ισπανία μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χασιέλ Ριβέρο πριν από το Game 2 της Βαλένθια με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Liga Endesa. Λίγο αφότου έγινε γνωστό πως ο Κουβανέζος σέντερ έμεινε εκτός δωδεκάδας και για το δεύτερο ματς των δύο ομάδων, ανέβασε ένα story με πλήθος από emoji που γελάνε.

Ο προπονητής των πορτοκαλί, Άλεξ Μουμπρού, ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Μπλαουγκράνα και δεν δίστασε να απαντήσει, αναφέροντας: "Δεν είναι κακός ή προβληματικός χαρακτήρας. Νομίζω πως απλά ήταν μπερδεμένος. Αν το μήνυμά του ήταν για την εν λόγω απόφαση, τότε είναι ένα σοβαρό λάθος. Έχουμε τρεις παραπάνω ξένους (σσ. απ' όσους μπορούμε να χρησιμοποιούμε σε κάθε αγώνα), οπότε πρέπει να αποφασίζουμε ποιος παίζει και ποιος όχι. Είναι εντελώς άτοπο αν κριτίκαρε την ομάδα, την απόφαση ή τους παίκτες".

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε και την αυτοκριτική του: "Το κλαμπ πρέπει να σκεφτεί, να μιλήσει μαζί μου και με όλους τους υπόλοιπους, παρόλο που αυτό συνέβη και μέσα στη χρονιά. Έχω συμβόλαιο. Δεν ήρθα εδώ για έναν χρόνο, αλλά ανέλαβα ένα πολυετές πρότζεκτ. Παρά ταύτα, μετά από μία τόσο δύσκολη σεζόν, είναι φυσιολογικό ο καθένας να κάνει την κριτική του, η οποία δεν είναι καλή".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ