ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Αβέβαιο το μέλλον του Μουμπρού

Βαλένθια: Αβέβαιο το μέλλον του Μουμπρού
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται ο Άλεξ Μουμπρού, με το μέλλον του στον πάγκο της Βαλένθια να μοιάζει αβέβαιο, έπειτα και από τις τεελυταίες δηλώσεις του Αθλητικού Διευθυντή των πορτοκαλί, Λουίς Αρμπαγιέχο.

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Άλεξ Μουμπρού στον πάγκο της Βαλένθια. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αθλητικού Διευθυντή του ισπανικού κλαμπ, Λουίς Αρμπαγιέχο, κατέδειξαν ακριβώς το κλίμα που επικρατεί.

"Δεν περνάει από εξετάσεις. Ένας προπονητής είναι πάντα εκτεθειμένος στο ενδεχόμενο της απόλυσης ή μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει και να αποχωρήσει. Η παραμονή του δεν είναι εγγυημένη, αλλά θα ήθελα πολύ να συνεχίσει και να κερδίσει τίτλους. Νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά και με πληγώνει η κριτική που δέχεται.

Ελπίζω να συνεχίσει και να κερδίσει τίτλους, αλλά αν με ρωτάτε, η παραμονή του δεν μπορεί να είναι 100% εγγυημένη. Το να είσαι προπονητής στη Βαλένθια είναι πολύ περίπλοκο. Πέρα από τον Μίκι Βούκοβιτς, για όλα όσα έχει κάνει, και τον Πέδρο Μαρτίνεθ, επειδή κέρδισε το πρωτάθλημα, είναι περίπλοκο", ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Αρμπαγιέχο.

Να σημειώσουμε πως η Βαλένθια μετράει 10 νίκες και 11 ήττες στην EuroLeague, βρισκόμενη στην 11η θέση της βαθμολογίας, ενώ στην Liga Endesa είναι 5η με ρεκόρ 11-7.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ