ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Απάντησε στην Μπαρτσελόνα για τον Κάλινιτς σε mood διακοπών

Βαλένθια: Απάντησε στην Μπαρτσελόνα για τον Κάλινιτς σε mood διακοπών
DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Το βράδυ του Σαββάτου (2/7) η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση στον Νίκολα Κάλινιτς, με την Βαλένθια (που έχει τα δικαιώματά του στην Ισπανία) να απαντά με ανάρτηση σε άκρως καλοκαιρινό κλίμα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει τον Νίκολα Κάλινιτς στο ρόστερ της και το βράδυ του Σαββάτου (2/7) εξήγησε ότι κατέθεσε πρόταση στον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα (30, 2μ.08) με αποτέλεσμα η Βαλένθια, που διατηρεί τα δικαιώματα του Σέρβου περιφερειακού στην Ισπανία, να πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση.

Μία μέρα μετά, την Κυριακή (3/7) η Βαλένθια απάντησε αλλά όχι αναφορικά με την πρόταση που έχει κατατεθεί. Απάντησε σε κλίμα διακοπών (με μία χιουμοριστική φωτογραφία του τμήματος επικοινωνίας της) μιας και λόγω ημέρας δεν φάνηκε διατεθημένη να μπει σε διαπραγματεύσεις και να παρουσιάσει την αντιπροσφορά της.

Θυμίζουμε πως η Βαλένθια έχει περιθώριο πέντε ημερών να καταθέσει καλύτερη πρόταση, ενώ σε αντίθεση περίπτωση ο Κάλινιτς θα αγωνιστεί με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Κάλινιτς έπαιξε στη Βαλένθια τη σεζόν 2020/21, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ