Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Β' Εθνική: Ζωντανός για την άνοδο ο Πανιώνιος, στην Elite League ο Μίλωνας και ο Έσπερος Λαμίας

2022-2023 / PLAY OFF /  -   (  / EUROKINISSI)
2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος κέρδισε εντός έδρας τη Μύκονο (87-69) και οδήγησε τη σειρά σε τρίτο -και τελευταίο- παιχνίδι για την άνοδο. Στην Elite League ο Μίλωνας και ο Έσπερος Λαμίας.

Σε τρίτο -και τελευταίο- παιχνίδι θα κριθεί η άνοδος στην Elite League ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μύκονο. Εν μέσω άκρατου ενθουσιασμού και εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στο "Ανδρέας Βαρίκας" της Νέας Σμύρνης, η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου πήρε τη νίκη (87-69), ισοφάρισε τη σειρά και έδωσε παράταση στην αγωνία για την άνοδο.

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν σε μια βδομάδα στο ίδιο γήπεδο, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την Elite League.

Εκεί όπου θα βρίσκονται δεδομένα ο Μίλωνας και ο Έσπερος Λαμίας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες του Πρωτέα Βούλας (84-72) και εξασφάλισε το εισιτήριο για την Elite League του 2023/24, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας πέρασε από την έδρα του Μακεδονικού (75-64) και πήρε επίσης την άνοδο.

Σε τρίτο αγώνα θα κριθεί επίσης η άνοδος ανάμεσα σε Γέφυρα και Δόξα Λευκάδας, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη (85-78) και να οδηγεί τη σειρά σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα των playoffs

  • Πανιώνιος - Μύκονος 87-69 (1-1)
  • Μίλωνας - Πρωτέας Βούλας (σε εξέλιξη)
  • Μακεδονικός - Έσπερος Λαμίας 64-75 (0-2)
  • Γέφυρα - Δόξα Λευκάδας 85-78 (1-1)
TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ