ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

UNICEF Trophy: Τα εισιτήρια για το Final Four στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

UNICEF Trophy: Τα εισιτήρια για το Final Four στο κλειστό των Άνω Λιοσίων
EOK

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το Final Four του UNICEF Trophy και η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια των αγώνων τίθενται σε κυκλοφορία σήμερα (29/12) στη 13:00.

Στις 5-6 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Final Four του UNICEF Trophy στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και η ΕΟΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια για τους αγώνες θα τεθούν σε κυκλοφορία σήμερα (29/12) στη 13:00.

Θυμίζουμε πως τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών είναι Μεγαρίδα - Μίλωνας και Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας. Οι δύο νικητές θα σχηματίζουν τον τελικό της διοργάνωσης, από τον οποίο θα προκύψει η 8η ομάδα του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νικητής του UNICEF Trophy θα πάρει με κλήρωση μία εκ των θέσεων 5-8 και τότε θα σχηματιστούν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ομάδες που βρίσκονται ήδη στο Final Eight:

  1. Παναθηναϊκός AKTOR
  2. Ολυμπιακός
  3. Προμηθέας Πάτρας
  4. ΠΑΟΚ
  5. Άρης
  6. Περιστέρι bwin
  7. ΑΕΚ Betsson

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η μεγάλη στιγμή για το δεύτερο Final 4 του UNICEF Trophy πλησιάζει. Το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα φιλοξενήσει στις 5 και 6 Ιανουαρίου τους αγώνες που θα κρίνουν την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο και ταυτόχρονα θα κερδίσει μια θέση στο Final 8 του Κυπέλλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει ηλεκτρονικά σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 13:00 μέσω της Ticketmaster.

Η γενική είσοδος για κάθε ημέρα αγώνων είναι 10 ευρώ και 50 ευρώ για τις court seats, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ως πέντε ετών, χωρίς όμως εξασφαλισμένη θέση.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

17.00 ΝΕ Μεγαρίδος-Μίλων

20.00 Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας

Σάββατο 6 Ιανουαρίου

18.00 Τελικός"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ