ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

UNICEF Trophy: Στις 13 Δεκεμβρίου η κλήρωση, στα Άνω Λιόσια το Final Four

Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια
Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια EUROKINISSI SPORTS

Η τετράδα των ομάδων που θα διεκδικήσει το UNICEF Trophy σχηματίστηκε μετά τις χθεσινές αναμετρήσεις (6/12) και Μίλωνας, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιος και Μεγαρίδα θα παλέψουν για το τρόπαιο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στις 5-6 Ιανουαρίου. Την Τετάρτη (13/12, 12:00) η κλήρωση.

Μίλωνας, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιος και Μεγαρίδα εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Final Four του UNICEF Trophy και θα διεκδικήσουν την κούπα και το εισιτήριο για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στις 5-6 Ιανουαρίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη (13/12, 12:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στην αίθουσα ΔΣ της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ και θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων.

Ο Μίλωνας απέκλεισε την Ελευθερούπολη, η Δόξα Λευκάδας τον Αμύντα, η Μεγαρίδα τη Μύκονο, ο Πανιώνιος τον Παπάγο και κάπως έτσι σχηματίστηκε η τετράδα.

Θυμίζουμε πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο το κλειστό των Άνω Λιοσίων είχε φιλοξενήσει το Final Four της Elite League και τις πρώτες μέρες του νέου έτους θα υποδεχθεί το Final Four του UNICEF Trophy.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η κλήρωση του Final Four του UNICEF Trophy θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στις 12.00 στην αίθουσα ΔΣ της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Δόξα Λευκάδας, Μίλων, ΝΕ Μεγαρίδος και Πανιώνιος είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο ΟΚΑΛ στις 5 και 6 Ιανουαρίου και μια θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμέσως μετά την κλήρωση θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των προπονητών και των αρχηγων των τεσσάρων φιναλίστ".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ