ΕΥΡΩΠΗ

ULEB: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Βαν Ντεν Σπίγκελ

Ο Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ επανεξελέγη στην θέση του προέδρου της ULEB και θα έχει την θέση για τέσσερα ακόμα χρόνια, όντας έτοιμος για την δεύτερη θητεία του.

Ο Τομας Βαν Ντεν Σπίγκελ θα είναι πρόεδρος της ULEB για τέσσερα ακόμα χρόνια. Όπως έγινε γνωστό, ο Βέλγος παλαίμαχος σέντερ επανεξελέγη και ετοιμάζεται για την δεύτερη συνεχόμενη θητεία του.

Ο Βαν Ντεν Σπίγκελ βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση από το 2016, παίρνοντας τότε την θέση του Εντουάρντο Πορτελα. Παραμένοντας στην θέση του προέδρου της Ένωσης των Ευρωπαϊκών Μπασκετικών Λιγκών, σκοπεύει να προφυλάξει όπως μπορεί τα συμφέροντα των εθνικών πρωταθλημάτων.

Τελευταία απόδειξη για αυτό ήταν η επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στην επιτροπή ανταγωνισμού για να διαμαρτυρηθεί για τα κριτήρια που έχουν τεθεί από την EuroLeague Basketball για την συμμετοχή στις διοργανώσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ