NBA

Τζος Γκίντι: Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα της φερόμενης σχέσης του γκαρντ των Θάντερ με ανήλικη

Τζος Γκίντι: Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα της φερόμενης σχέσης του γκαρντ των Θάντερ με ανήλικη
AP PHOTO/ABBIE PARR

Η αστυνομία του Νιούπορτ Μπιτς έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον 21χρονο αθλητή των Θάντερ, Τζος Γκίντι, να διατηρεί σχέση με μία ανήλικη κοπέλα.

Αστυνομική έρευνα έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ, προκειμένου να διασταυρωθεί το αν ευσταθούν ή όχι οι πληροφορίες που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλουν τον 21χρονο Αυστραλό γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τζος Γκίντι, να διατηρεί σχέση με μία 15χρονη κοπέλα.

"Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς έχει λάβει γνώση για τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σχετικά με υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του επαγγελματία μπασκετμπολίστα Τζος Γκίντι και μιας ανήλικης γυναίκας. Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς αναζητά ενεργά πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και εξετάζει όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα γεγονότα της υπόθεσης.

Το αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ Μπιτς στοχεύει να διασφαλίσει μια δίκαιη και ενδελεχή διαδικασία έρευνας, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την αξιοπρέπεια όλων των εμπλεκομένων. Αυτή τη στιγμή, οι ντετέκτιβ του NBPD εξακολουθούν να διεξάγουν ενεργή έρευνα. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε θέση να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπόθεση, ενθαρρύνεται να επικοινωνήσει με τον ντετέκτιβ Κάρτερ", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ