ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τζόρτζεβιτς: "Δεν συμφωνώ με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με τη λήξη της αναμέτρησης και την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό στάθηκε σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών με τις οποίες δεν συμφωνούσε.

Στη διαιτησία και τις αποφάσεις που πήραν στα τελευταία λεπτά στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλοντας να δικαιολογήσει την ήττα της Φενέρμπαχτσέ από τον Παναθηναϊκό με 91-87.

Ο Σέρβος υποστήριξε πως με κάποιες αποφάσεις δεν συμφωνεί και τόνισε πως δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη στην Euroleague.

"Πρέπει να δω στο βίντεο γιατί με κάποιες αποφάσεις δεν συμφωνώ. Είμαι πολλά χρόνια στη Euroleague και δεν συμφωνώ. Σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνονται τέτοια λάθη. Οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι τέλους, παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήτρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του".

Λίγο αργότερα, ο Σέρβος είπε στη συνέντευξη Τύπου πως: "Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και θέλω να δω τι έγινε στο τέλος για να πω πως αισθάνομαι. Σε αυτό το επίπεδο κάποια πράγματα... Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Έχω πολλά συναισθήματα στο μυαλό μου, δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη απέναντι σε αθλητές. Πάντα θέλω το fair play και για τις δύο ομάδες, όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να ζήσουμε με το αντιαθλητικό που δόθηκε στο φινάλε, έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς διαφορετικά, έχουμε έμπειρους παίκτες, έπρεπε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ