NBA

Τζόρνταν και Ράινσντορφ θα βάλουν τον Κούκοτς στο Hall of Fame

Ο Τόνι Κούκοτς σε αγώνα των Μπουλς με τους Νικς τον Μάιο του 1994
Ο Τόνι Κούκοτς σε αγώνα των Μπουλς με τους Νικς τον Μάιο του 1994 1994 AP PHOTO/JOHN SWART

Ο θρύλος Μάικλ Τζόρνταν κι ο ιδιοκτήτης των Σικάγο Μπουλς, Τζέρι Ράινσντορφ, θα συνοδεύσουν τον Τόνι Κούκοτς στην είσοδό του στο Hall of Fame το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ένας μήνας έμεινε για να μπει η κλάση του 2021 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και την Τετάρτη (11/8) έγιναν γνωστοί οι άνθρωποι που θα βάλουν τους αστέρες στο Πάνθεον των κορυφαίων, στο MassMutual Center του Σπρίνγκφιλντ.

Ο Μάικ Τζόρνταν και ο Τζέρι Ράινσντορφ, ο ιδιοκτήτης των Σικάγο Μπουλς, θα είναι εκεί για τον Τόνι Κούκοτς, ενώ ο Ρέι Άλεν και ο Πατ Ράιλι θα συνοδεύσουν τον Κρις Μπος. Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον θα ανεβάσει στη σκηνή τον Μπομπ Ντάντριτζ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1971 με τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ ο Κέβιν Γκαρνέτ θα συνοδεύσει τον Πολ Πιρς, οι Βλάντε Ντίβατς - Τζακ Σίκμα τον Ρικ Έιντελμαν, η Σέριλ Σουπς τη σπουδαία Λορίν Τζάκσον, ο Λάρι Μπράουν τον Μπεν Γουάλας, ο Αϊζάια Τόμας τον Κρις Γουέμπερ και οι Μπάρκλεϊ, Έρβινγκ, Χέιγουντ, Μούρινγκ, Γουόλτον, Γουέλτς τον προπονητή Μπιλ Ράσελ.

Αναλυτικά εδώ οι άνθρωποι που θα συνοδεύσουν την κλάση του 2021.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ HALL OF FAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ