MUNDOBASKET 2023

Τζόελ Εμπίντ: Ο Βενσάν Κολέ το ξέκοψε για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Τζόελ Εμπίντ: Ο Βενσάν Κολέ το ξέκοψε για το Παγκόσμιο Κύπελλο
AP PHOTO/AARON GASH

Χωρίς τον Τζόελ Εμπίντ αναμένεται να παραταχθεί η Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, βάσει όσων ανέφερε ο Βενσάν Κολέ λίγη ώρα μετά από την ολοκλήρωση της κλήρωσης της φάσης των ομίλων.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 ήταν φυσιολογικό να γεννήσει ειδήσεις. Όπως αυτή της (μη) παρουσίας του Τζόελ Εμπίντ στη Γαλλία, γι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Βενσάν Κολέ ρωτήθηκε για τον σούπερ σταρ των Φιλαντέλφια Σίξερς, δεδομένου πως έχει αποκτήσει γαλλικό διαβατήριο, για να εξηγήσει πως θα θεωρηθεί έκπληξη αν ο έμπειρος ψηλός φορέσει τη φανέλα των μπλε τους επόμενους μήνες.

"Ο Τζόελ δεν έχει αποφασίσει ακόμη, αλλά μοιάζει δύσκολο για εκείνον να παίξει αυτό το καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν θέτει σε αμφισβήτηση το γεγονός πως μπορεί να παίξει μ' εμάς την επόμενη χρονιά (σ.σ.: στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού). Θα παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, μέσα στη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε είναι σε μια πραγματικά κακή περίοδο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ