NBA

Τζίνι Μπας: "Μου λείπει ο Κόμπι, θα εξηγούσε όλα όσα δεν μπορώ να πω"

Jeanie Buss, president of the Los Angeles Lakers, arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Jeanie Buss, president of the Los Angeles Lakers, arrives at the NBA Awards on Monday, June 24, 2019, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Τζίνι Μπας κατέγραψε στο Twitter πόσο της λείπει ο Κόμπι Μπράιαντ, φέρνοντας ως παράδειγμα την προσφορά που θα μπορούσε να έχει μέχρι σήμερα ο άλλοτε σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Η εικόνα του Κόμπι Μπράιαντ συνεχίζει να ζει στο μυαλό και την καρδιά της Τζίνι Μπας, η οποία -εκτός των άλλων- διατηρούσε άψογες σχέσεις με τον άλλοτε σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς. Η Πρόεδρος του οργανισμού εξέφρασε τις σκέψεις της αναφορικά με την απώλεια του "Black Mamba" εν προκειμένω σε ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και το πλάνο των Λος Άντζελες Λέικερς.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Τζίνι Μπας:

"Μου λείπει ο Κόμπι Μπράιαντ. Θα καταλάβαινε και θα εξηγούσε όλα όσα δεν επιτρέπεται να πω εγώ. Ειλικρινά, ήταν ο κορυφαίος στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς. Καταλάβαινε πως η ομάδα είναι πάνω από τον εαυτό σου, πράγμα που σήμαινε πως οι επιτυχίες θα έρθουν μόνο αν βάλεις τους ομαδικούς πάνω από τους προσωπικούς στόχους. Τότε όλα θα έρχονταν από μόνα τους. Όλοι μπορούν να το απαντήσουν αυτό".

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ