ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ

Ο Τζέριαν Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο Προμηθέας ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 28χρονος γκαρντ θα γίνει συμπαίκτης του αδελφού του, Τζεράι, στην αχαϊκή ομάδα.

Ο Προμηθέας συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου να αλλάξει άμεσα εικόνα και να ανέβει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Τζεράι Γκραντ, η αχαϊκή ομάδα έδωσε τα χέρια με τον αδελφό του, Τζέριαν.

Ο 28χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο, αφού από το 2015/16 βρισκόταν μεταξύ του ΝΒΑ (έχει παίξει σε 279 αγώνες σε μια πενταετία) και της G-League. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για τον Προμηθέα , ο οποίος εντάσσει στο ρόστερ του έναν παίκτη που πέρσι είχε 16.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ ανά αγώνα στη G-League.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, μένουν πλέον τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal. Έτσι, στο "Δημήτρης Τόφαλος" θα πρόκειται πλέον για... οικογενειακή υπόθεση, με τον Τζεράι και τον Τζέριαν Γκραντ από τη μία, και τον Δημήτρη και τον Γιάννη Αγραβάνη από την άλλη.

AP Photo/Phelan M. Ebenhack

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ