ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τζέριαν Γκραντ: "Ο Όγκαστ ο καλύτερός μου φίλος, με ενημέρωνε για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα"

Τζέριαν Γκραντ: "Ο Όγκαστ ο καλύτερός μου φίλος, με ενημέρωνε για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα"

Τα αδέλφια Γκραντ (Τζέριαν και Τζεράι) μίλησαν για την σεζόν με τον Προμηθεά Πάτρας, για τον αδελφό τους Τζέραμι αλλά και τον καλύτερο φίλο του Τζέριαν στην Ελλάδα.

Τα αδέλφια Γκραντ του Προμηθέα, μίλησαν στην κάμερα της Cosmote Tv και την εκπομπή Pick n' Roll, για την φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκαν και στον αδελφό τους, Τζέραμι, τονίζοντας ότι αν κάποιος πρέπει να πάρει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη, τότε είναι αυτός. Μάλιστα, ο Τζέριαν Γκραντ αναφέρθηκε και στον καλύτερό του φίλο που δεν είναι άλλος από τον Ζακ Όγκαστ.

Τζέριαν Γκραντ: "Είναι η παρθενική μου χρονιά στην Ευρώπη. Είχα στο μυαλό μου να βγω έξω και να δω την πόλη αλλά και τους ανθρώπους της. Είναι λίγο δύσκολο αλλά είναι ο αδελφός μου δίπλα μου. Περνάμε ώρες μαζί. Βλέπουμε ταινίες, παίζουμε βιντεοπαιχνίδια. Είναι όμορφα. Σίγουρα θέλω να βγω έξω και να δω κόσμο αλλά και να απολαύσω την Ελλάδα", δήλωσε αρχικά.

Για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη: "Θεωρώ πως ο Τζέραμι είναι καλύτερος απ' όλους μας. Αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και του αξίζει. Αυτή την χρονιά πρέπει να πάρει αυτός το βραβείο".

Από την άλλη, ο Τζεράι Γκραντ, δήλωσε: "Είναι αστείο γιατί πάντα το είχε. Το καλοκαίρι δουλεύαμε μαζί σε κάποιες κινήσεις. Σίγουρα δεν με εκπλήσσει που συμβαίνει αν αναλογιστούμε σε τι επίπεδο αγωνίζεται".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Τζέριαν Γκραντ δήλωσε: "Αγωνιζόμενος στο NBA, ήξερα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην ρούκι μου σεζόν στην Νέα Υόρκη είχα συμπαίκτη τον Θανάση. Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Ζακ (Όγκαστ) του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Παίζαμε παρέα στο κολέγιο. Όταν έβλεπα τους αγώνες του μάθαινα για τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Δεν γνώριζα πολλά, αλλά ελάχιστα πράγματα για κάποιους παίκτες".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ