ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τζέιμς Νάναλι και Πι Τζέι Ντόζιερ αποχαιρέτησαν την Παρτίζαν πριν τελειώσει η σεζόν

Τζέιμς Νάναλι και Πι Τζέι Ντόζιερ αποχαιρέτησαν την Παρτίζαν πριν τελειώσει η σεζόν
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ DRAGANA STJEPANOVIC

Οι Τζέιμς Νάναλι και Πι Τζέι Ντόζιερ αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους στην Παρτίζαν το βράδυ της Πέμπτης (30/5) και είναι πλέον έτοιμοι να αποχωρήσουν από το Βελιγράδι, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Φρανκ Καμίνσκι.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/5) η Παρτίζαν έκανε το 2-1 κόντρα στη Μέγκα Μπάσκετ και τσέκαρε το εισιτήριό της για τους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παράλληλα, το ίδιο βράδυ είδε δύο παίκτες της να αποχαιρετούν και αποχωρούν από το Βελιγράδι.

Ο λόγος για τους Τζέιμς Νάναλι και Πι Τζέι Ντόζιερ, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν και τους οποίους ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει περαιτέρω, αφού στο εγχώριο πρωτάθλημα επιτρέπονται μόνο 4 ξένοι παίκτες. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν για τις ΗΠΑ την Παρασκευή (31/5).

Ο Ντόζιερ δεν αναμένεται να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Παρτίζαν, ενώ όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή για την περίπτωση του Νάναλι, με τον οποίο η διοίκηση θα συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίο του.

Να θυμίσουμε πως από την ομάδα έχει φύγει ήδη και ο Φρανκ Καμίνσκι, αφότου ολοκληρώθηκαν οι τελικοί της ABA League, στους οποίους η Παρτίζαν ηττήθηκε με 3-0 από το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τη σεζον 2023/24 ο Νάναλι μέτρησε 12.3 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 27'45" σε 32 παιχνίδια της EuroLeague. Αντίστοιχα ο Ντόζιερ στη rookie σεζόν του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είχε 9.2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.1 τελικές πάσες, αγωνιζόμενος για 21 λεπτά ανά ματς.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ