EUROLEAGUE

Τζάνινγκ: "Ο Κάιλ Γκάι δεν είναι κλώνος μου, λάτρευα να παίζω για τον Μπαρτζώκα"

Τζάνινγκ: "Ο Κάιλ Γκάι δεν είναι κλώνος μου, λάτρευα να παίζω για τον Μπαρτζώκα"
EUROKINISSI

Ο Ματ Τζάνινγκ θεώρησε απόλυτα λογικό το sold-out που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός στα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας, ενώ μίλησε για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Κάιλ Γκάι, αλλά και για τον άλλοτε προπονητή του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ξεπούλησε και τα 7.000 εισιτήρια διαρκείας που είχαν τεθεί προς διάθεση για τη σεζόν 2023/24 και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στο ευρωπαϊκό κοινό. Ο Ματ Τζάνινγκ πάντως δεν εντυπωσιάστηκε και εξήγησε το σκεπτικό του, χωρίς να κρύψει βέβαια τον ενθουσιασμό του.

"Αυτό συμβαίνει όταν φτιάχνεις καλές ομάδες με συνέπεια. Υπέροχο για το παιχνίδι. Θα γίνεται χαμός σε κάποιες από τις καλύτερες έδρες του χρόνου. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας. Υπέροχες ατμόσφαιρες", έγραψε ο 35χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Αυτή του η ανάρτηση του Τζάνινγκ στο Twitter έδωσε μάλιστα πάτημα σε κάποιους οπαδούς από την Ελλάδα για να του θέσουν ερωτήματα. Ένας φίλος του Παναθηναϊκού τον ρώτησε αν θεωρεί πως ο Κάιλ Γκάι είναι ο μπασκετικός του κλώνος (σσ. μιας και μοιάζουν και εμφανισιακά και στη μηχανική του σουτ), κι εκείνος απάντησε: "Γελάω. Όχι δεν το πιστεύω. Αλλά νομίζω πως είναι εξαιρετική προσθήκη για εσάς".

Από την πλευρά του, ένας οπαδός του Ολυμπιακού τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν τη σεζόν 2016-17 κι εκείνος αποκρίθηκε: "Λάτρευα να παίζω για εκείνον. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ