ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τζαμπάρι Πάρκερ: "Πέρσι πέρασα πολύ χρόνο μόνος..."

Τζαμπάρι Πάρκερ: "Πέρσι πέρασα πολύ χρόνο μόνος..."
INTIME SPORTS

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ μίλησε στον απόηχο της νίκης της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό (86-78), στην οποία έκανε ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague με 21 πόντους και αναφέρθηκε τόσο στην απόδοσή του στον αγώνα, όσο και στην κατάσταση που βίωσε την περυσινή σεζόν.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ (29 χρόνων, 2.03 μέτρα) ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό (86-78) για την 20ή αγωνιστική της EuroLeague, αφού πέτυχε ρεκόρ καριέρας στην διοργάνωση με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κλεψιμο.

Ο πρώην NBAer μίλησε μετά το παιχνίδι στο Παλάου Μπλαουγκράνα, εξήγησε πως βίωσε την περυσινή σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας έμεινε εκτός δράσης, αποθέωσε τον κόσμο των Καταλανών και αναφέρθηκε στην απόδοσή του στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζαμπάρι Πάρκερ:

"Είναι τιμή για εμένα και είμαι πολύ ευγνώμων στους φιλάθλους μας. Την προηγούμενη σεζόν πέρασα πολύ χρόνο μόνος. Δεν ήταν ότι αμφισβητούσα τον εαυτό μου ή ότι δεν ήξερα ποιος είμαι, αλλά από το να μην βλέπεις κανέναν στο να έρχεσαι εδώ είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι φίλαθλοι με έχουν καλωσορίσει. Θέλω απλά να τους κάνω υπερήφανους και να τους ξεπληρώσω με νίκες" ανέφερε αρχικά ο Πάρκερ αναφερόμενος στην στήριξη των φιλάθλων των "μπλαουγκράνα" για να συμπληρώσει στην συνέχεια ότι το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να νικάει η ομάδα του:

"Προσωπικά αισθάνομαι καλά επειδή νικήσαμε. Κάνω ό,τι μπορώ ατομικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να νικάμε στα παιχνίδια. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έβαζα δύο πόντους και είχαμε πάρει τη νίκη. Η χθεσινή επικράτηση είναι το μοναδικό που μετράει" δήλωσε ενδεικτικά ο χθεσινός πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ