ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τζαλίν Σμιθ: "Στην Βίρτους... περίσσευα μετά την παραμονή του Λούντμπεργκ και την αντικατάσταση του Σκαριόλο"

Ο Τζαλίν Σμιθ
Ο Τζαλίν Σμιθ INTIME

Ο Τζαλίν Σμιθ δήλωσε ότι ο λόγος που δεν μπόρεσε να βρει χώρο στην Βίρτους ήταν η αλλαγή δεδομένων μετά την αποχώρηση του Σκαριόλο και την παραμονή του Λούντμπεργκ, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί υπό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν.

Ο Τζαλίν Σμιθ είδε το πέρασμά του από την Βίρτους Μπολόνια να είναι βραχύβιο και τελικά να αποχωρεί για χάρη της Παρτίζαν. Στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Παρτίζαν, στην σερβική ιστοσελίδα "mozzartsport", αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ταίριαξε στην Βίρτους και τι περιμένει να συμβεί από εδώ και πέρα.

"Όσο προχωρούσε η σεζόν βρέθηκα σε περίεργη κατάσταση" δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, για να προσθέσει: "Πριν ξεκινήσει η σεζόν, ο Σέρτζιο Σκαριολο είχε ένα πλάνο για εμένα, όπου θα λειτουργούσα ως combo γκαρντ.

Στην συνέχεια όμως άλλαξε η κατάσταση με τον Λούντμπεργκ, ο οποίος έμεινε στην ομάδα, ενώ ήρθε και νέος προπονητής (σ.σ Μπάνκι αντί Σκαριόλο). Σε αυτό το σημείο η ομάδα είχε πλέον τρεις γκαρντ με τα ίδια στοιχεία (σ.σ Σμιθ, Λούντμπεργκ και Χάκετ). Ο κόουτς είχε την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα γύρω από όποιον παίκτη ήθελε και εγώ... περίσσευα".

Κλείνοντας, ο Σμιθ αναφέρθηκε στο πώς έφτασε στην συμφωνία με την Παρτίζαν: "Τις τελευταίες 7-10 μέρες ήμουν εκτός ροτέισον στην Βίρτους. Τότε ο εκπρόσωπός μου επικοινώνησε με την Παρτίζαν, που έψαχνε παίκτη στην θέση μου και όλα πήγαν καλά.

Η Παρτίζαν έχει παίκτες όπως ο Πάντερ, ο Νάναλι, ο ΛεΝτέι. Έχει σπουδαία ομάδα και εγώ θα μπορέσω να παίξω για τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάκετ (σ.σ Ζέλικο Ομπράντοβιτς), δεν μπορούσα να χάσω αυτή την ευκαιρία".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ