ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: Νέος τραυματισμός για Χάκετ, τρεις ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Χάκετ με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Ντάνιελ Χάκετ με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Ντάνιελ Χάκετ τραυματίστηκε ξανά, αυτή τη φορά στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι με την Ενισέι. Όλα αυτά, τρεις ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (29/12, 21:00).

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου υπέστη νέο τραυματισμό. Ο πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας λαβώθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο του εντός έδρας αγώνα με την Ενισέι για τη VTB League, γυρίζοντας τον αριστερό αστράγαλό του.

Οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι, σε σημείο που χρειάστηκε τη βοήθεια των μελών του ιατρικού τιμ για να αποχωρήσει από το παρκέ και να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο έμπειρος πλεϊμέικερ δεν άντεξε μάλιστα κι έβαλε τα κλάματα, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, δείγμα της ψυχολογικής πίεσης που έχει δημιουργηθεί από τους τραυματισμούς, που φέτος δεν του επιτρέπουν να παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Όλα αυτά μάλιστα, τρεις ημέρες πριν από τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα του β' γύρου της regular season στην EuroLeague.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ