ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: Λήξη συναγερμού για τον Λούντμπεργκ

Ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ πανηγυρίζει τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ πανηγυρίζει τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BASKETBALL / TWITTER

Λήξη συναγερμού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ και λήξη συναγερμού για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 26χρονος γκαρντ διακομίσθηκε εκτάκτως σε νοσοκομείο της ρωσικής πρωτεύουσας την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι με τη Νίζνι, έπειτα από δυσφορία που ένιωσε.

Οι εξετάσεις που έκανε όμως, βγήκαν καθαρές κι έτσι ο παίκτης επέστρεψε στο σπίτι του, την Κυριακή 16 Μαΐου. Ο ίδιος μίλησε στο TV 2 SPORT της Δανίας για τη μίνι περιπέτεια που πέρασε, εξηγώντας πως φοβήθηκε προς στιγμήν, οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν όμως ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας.

"Ένιωσα δυσφορία μόλις μπήκα στο γήπεδο. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα σε σχέση με χθες. Τρόμαξα λίγο επειδή βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, αλλά όλες οι εξετάσεις που έγιναν ήταν καθαρές, αποδείχθηκαν φυσιολογικές και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα" ανέφερε αρχικά ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να προσθέσει:

"Όλα είναι καλά, λοιπόν. Έπρεπε όμως να φύγω από το γήπεδο εκείνη την ώρα. Διακομίστηκα στο νοσοκομείο και διανυκτέρευσα εκεί, για προληπτικούς λόγους. Οι γιατροί ήθελαν να είναι βέβαιοι πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα".

Έτσι, δεν αποκλείεται να δώσει το "παρών" στην πρεμιέρα των ημιτελικών της VTB League με αντίπαλο τη Ζενίτ, το βράδυ της Δευτέρας 17 Μαΐου. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, με την "αρκούδα" να επιδιώκει σε πρόκριση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού ακολουθεί (από τις 28 έως τις 30 Μαΐου) το Final Four της Κολωνίας.

Photo Credits: CSKA Moscow Basketball / Twitter

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ