ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ - Αρμάνι Μιλάνο: Ο Αλέξι Σβεντ έκανε το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας του

Ο Σβεντ με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Σβεντ με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας EUROKINISSI SPORTS

Το -5 που έγραψε στην αξιολόγηση ο Αλέξι Σβεντ στην εντός έδρας ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Αρμάνι Μιλάνο καταγράφεται ως το χειρότερο στην καριέρα του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν πολύ κακή απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να χάσει ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Οι 57 πόντοι που σημείωσαν οι παίκτες της "αρκούδας" είναι μάλιστα οι λιγότεροι μέσα στην επταετία, που ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ρωσικού συλλόγου.

Για έναν συγκεκριμένο παίκτη όμως, τα πράγματα ήταν ακόμη πιο άσχημα. Ο Αλέξι Σβεντ κατέγραψε στη MegaSport Arena τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του, τουλάχιστον στην EuroLeague, μετά από 183 αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο βασικός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε -5 στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, δεδομένου ότι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο είχε 2/5 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη. Ήταν συνολικά η έκτη φορά στην καριέρα του, που έχει αρνητική αξιολόγηση με την πιο πρόσφατη να τοποθετείται το 2015/16, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της Χίμκι -αντίπαλος τότε ήταν ο Ολυμπιακός.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ