ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τσόβιτς: "Στόχος του Ερυθρού Αστέρα ένα πολυετές συμβόλαιο στην EuroLeague"

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης
Ο Νεμπόισα Τσόβιτς στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης SPORT KLUB

Για τον στόχο του Ερυθρού Αστέρα να εδραιωθεί με πολυετές συμβόλαιο στην EuroLeague, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς στο podcast της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε στο podcast της ομάδας για τους μακροπρόθεσμους στόχους των "ερυθρόλευκων" στην EuroLeague, την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να διεκδικήσει μία θέση στη μεγάλη διοργάνωση μέσω της Αδριατικής Λίγκας αλλά και το γεγονός πως η EuroLeague στοχεύει στο κέρδος.

"H EuroLeague είναι έτσι σχεδιασμένη σαν οργανισμός και στοχεύει στο κέρδος. Είναι ένα κόνσεπτ που ή συμφωνείς και το ακολουθείς, ή όχι. Ο στόχος μας σαν σύλλογος είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της EuroLeague και μπορούμε να το καταφέρουμε μέσα από την σκληρή δουλειά, συγκεκριμένα αποτελέσματα, επαφές και δράσεις".

Ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα, μίλησε επίσης και για τον στόχο της ομάδας να εδραιωθεί στη διοργάνωση και να εξασφαλίσει ένα πολυετές συμβόλαιο στη EuroLeague. "Αυτός είναι ο στόχος μας, να εξασφαλίσουμε ένα πολυετές συμβόλαιο στην διοργάνωση. Πιστεύω πως θα υπάρξουν αλλαγές παρόμοιες με αυτές του EuroCup. Τώρα αν θα είναι με 18 ομάδες ή με 20 αυτό δεν το γνωρίζω. Δεν θέλει και πολύ σκέψη να καταλάβει κανείς ότι ο συλλογός μας βαδίζει προς αυτή την κατέυθυνση. Στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι να γίνει μέτοχος της ECA. Γιατί να το κρύψουμε; Δουλεύουμε βαδίζοντας προς αυτή την κατεύθυνση".

Photo credits: Sport Klub

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ