ΕΛΛΑΔΑ

Τσαρτσαρής: "Το μπάσκετ μού έδωσε διέξοδο στο bullying που δέχθηκα μικρός"

Τσαρτσαρής: "Το μπάσκετ μού έδωσε διέξοδο στο bullying που δέχθηκα μικρός"
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε πως όταν ήταν παιδί δεχόταν bullying λόγω του ύψους του, αλλά το μπάσκετ τον βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά του, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην Εθνική Ανδρών και την πορεία της στο EuroBasket 2022.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής προστέθηκε στην - ατελείωτη - λίστα των ανθρώπων που παραδέχθηκε πως όταν ήταν παιδί είχε δεχθεί bullying. Για καλή του τύχη, ανακάλυψε το μπάσκετ, το οποίο τον βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά του.

Ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ/σέντερ και νυν υπέυθυνος αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ στον Νότο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" στον "Alpha" και αναφέρθηκε ανοιχτά στα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν ήταν παιδί.

"Ως μικρός είχα φοβερό bullying ως ο ψηλότερος και αδύνατος" δήλωσε αρχικά ο Τσαρτσαρής, για να προσθέσει: "Το μπάσκετ μου έδωσε την διέξοδο, επειδή μέσα από αυτό κατάλαβα ότι είμαι καλός σε κάτι. Αυτό με σκληραγώγησε και ό,τι και να μου έλεγαν είτε Ολυμπιακοί είτε Παναθηναϊκοί για την απόδοσή μου δεν με ακούμπησε και δεν με άγγιξε ποτέ".

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του Περιστερίου και της Νήαρ Ηστ μίλησε πάντως και για άλλα θέματα. Αναφέρθηκε στις επιτυχίες που γνώρισε με την φανέλα της Εθνικής, την πορεία της τωρινής Εθνικής στο EuroBasket 2022, τα γούρια του, αλλά και τα γούρια των Γιάννη Ιωαννίδη και Βασίλη Σπανούλη, καθώς και τα παιδιά του.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ