ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Τσαουσίδης αντί Κουστένη

Τσαουσίδης αντί Κουστένη
INTIME SPORTS

Ο υποβιβασμός φέρνει αλλάγες στον Πανελευσινιακό, με τον Λευτέρη Τσαουσίδη να είναι το φαβορί για να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή. Άγνωστο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι "σταχυοφόροι".

Η τρίτη χρονιά του Πανελευσινιακού στη Basket League αποδείχθηκε φαρμακερή, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή. Τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι ήταν πολλά και -εν αντιθέσει με όσα είχαν προηγηθεί - δεν ήταν δυνατό να διορθωθούν στη διάρκεια της χρονιάς, παρά την προσπάθεια του Τζίμη Κουστένη και των παικτών του.

Η επόμενη μέρα των "σταχυοφόρων" κάθε άλλο παρά ξεκάθαρη δεν είναι πάντως. Κι αυτό γιατί μπορεί η ομάδα να υποβιβάστηκε στην Α2, αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι πως τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται σε αυτή. Κι αυτό γιατί εφόσον παραμείνει η ΚΑΕ, θα υπάρξουν πολλά έξοδα σχετικά με τις ασφαλίσεις των παικτών και τη φορολογία που συνοδεύει κάθε εταιρεία.

Όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται, οι διοικούντες τον σύλλογο να αποφασίσουν τον δεύτερο σερί υποβιβασμό, ήτοι τη Β' Εθνική. Όπως και να έχει πάντως, ο άνθρωπος που θα κληθεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας από τον πάγκο θα είναι ο Λευτέρης Τσαουσίδης -αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή έχει δεχθεί κρούση από τη διοίκηση του Πανελευσινιακού προκειμένου να αναλάβει το "χτίσιμο" της νέας ομάδας. Στα θετικά της υπόθεσης βρίσκεται τόσο η ταύτιση απόψεων που παρατηρήθηκε στα πρώτα ραντεβού των δύο πλευρών, όσο και η εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του κόουτς. Υπηρέτησε άλλωστε τον σύλλογο την τελευταία τριετία, από το πόστο του assistant.

Το τι μέλλει γενέσθαι σε αγωνιστικό επίπεδο και στο θέμα προπονητή θα αποσαφηνιστεί απόψε, κατά το νέο Δ.Σ. που θα γίνει. Οπότε από αύριο (29/5) το πρωί αναμένονται ανακοινώσεις...

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ