ΚΑΟΔ

Τσαλδάρης: "Στον ΚΑΟΔ υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες"

Τσαλδάρης: "Στον ΚΑΟΔ υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες"

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης είναι παίκτης του ΚΑΟΔ και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Δραμινών δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική.

Με μεταγραφή ξεκίνησε το 2015 για τον ΚΑΟΔ. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι κάτοικος Δράμας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Δραμινών αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, αλλά και στο πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Μανόλη Παπαμακάριου, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αρχικά, ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον American Genetics ΚΑΟΔ. Μιλώντας με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, μου είπαν τα καλύτερα λόγια και μου μετέφεραν μια εικόνα πολύ σοβαρής ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Από την πρώτη μέρα το αισθάνεσαι αυτό στην ομάδα και για το αγωνιστικό τμήμα και για τη διοίκηση που βρίσκεται δίπλα σε όλους”.

Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση έπαιξε και ο Μανόλης Παπαμακάριος: “Ο Μανώλης μου είπε τα καλύτερα λόγια, ότι πρόκειται για μια ομάδα με έναν προπονητή που δουλεύει στο γήπεδο, για μια διοίκηση που κάνει τα πάντα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι στο έπακρο. Μου επεσήμανε και το διαπίστωσα και εγώ ότι οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να κάνει ο παίκτης καλά τη δουλειά του. Αυτό είναι που θέλω και εγώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το καλύτερο δυνατό μέσα στη χρονιά”.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ