Τσαϊρέλης: “Επιβράβευση των κόπων μου…”

Για την συμμετοχή του στο All Star Game μίλησε o Μιχάλης Τσαϊρέλης, τονίζοντας πως πρόκειται για επιβράβευση των κόπων του
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχει στο All Star Game o Μιχάλης Τσαιρέλης. Οπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:
“Σίγουρα το βλέπω σαν επιβράβευση των κόπων μου γιατί δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω μέχρι και ελπίζω να φτάσω ακόμη πιο ψηλά, συνεχίζοντας πάντα την σκληρή δουλειά. Νομίζω ότι δείχνει και ώθηση σε κάθε παίκτη για την συνέχεια. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα είναι μία διασκέδαση για μας, πιστεύω και ελπίζω ότι θα περάσουμε όμορφα, θα έχω και ωραία παρέα, τον Γιώργο και τον D.J.”.
Για το ότι θα έχει αντίπαλο τον Κούπερ: “Θα είμαστε αντίπαλοι, αλλά δεν πειράζει. Εκεί είναι σαν να είμαστε όλοι συμπαίκτες”.
Για τον διαγωνισμό τριπόντων στον οποίο συμμετέχει ο Γιώργος Δέδας: “Τον διαγωνισμό καρφωμάτων περιμένουμε πάντα όλοι για το εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και τον διαγωνισμό στα τρίποντα, όπου είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει και φέτος ο Γιώργος ο Δέδας. Για τα καρφώματα δεν ξέρω, υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες, αλλά για τρίποντα… Δέδας. Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμό τριπόντων. Σε διαγωνισμό καρφωμάτων ίσως, αλλά με αυτούς που θα συμμετέχουν φέτος, πάλι όχι γιατί θα ήταν πολύ δύσκολα”.
Ο ίδιος είχε πάρει μέρος του “μικρό” All Star, στο οποίο είχε αναδειχθεί μάλιστα και MVP το 2010 και αναφερόμενος στην παρουσία των τριών εφήβων του ΠΑΟΚ (Λιάπης, Κώττας, Κόνιαρης) στο All Star Game που θα γίνει στα Χανιά, είπε: “Είναι πολύ θετικό για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο All Star Game των μικρών. Έχω πάρει κι εγώ μέρος και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό. Εκεί βεβαίως τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί το παιχνίδι τους είναι πιο σοβαρό κι έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να δείξουν κάτι και καλά θα κάνουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία”.