ΑΡΗΣ

Τσαϊρέλης: "Έχω χαρίσει στον Άρη 303.000 ευρώ, θλιβερό να στοχοποιούνται παίκτες που έχουν χαρίσει μεγάλα χρηματικά ποσά"

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με την φανέλα του Περιστερίου
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με την φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Με δήλωσή του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ξέσπασε εναντίον του Άρη, καταγγέλλοντας ότι οι "κίτρινοι" τον έχουν στοχοποιήσει παρά το γεγονός ότι - όπως υποστηρίζει - έχει χαρίσει 303.000 ευρώ στην ομάδα.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ξέσπασε. Ο διεθνής φόργουορντ με δήλωσή του τα έβαλε με τον Άρη, υποστηρίζοντας ότι οι "κίτρινοι" τον έχουν στοχοποιήσει και αφήνουν να διαρρέουν πράγματα που δεν ισχύουν για το πρόσωπό του.

Ο Τσαϊρέλης αναφέρει μάλιστα κάποια στιγμή όχι έχει χαρίσει συνολικά 303.000 ευρώ στον Άρη, ενώ καταλήγει λέγοντας ότι "είναι θλιβερό να στοχοποιούνται παίχτες που έχουν χαρίσει τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά".

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Τσαϊρέλη:

"Με μεγάλη μου λύπη διαβάζω δημοσιεύματα που πηγάζουν από την Κ.Α.Ε. Άρης κι αφορούν εμένα προσωπικά και πραγματικά δεν μπορώ να τα πιστέψω.

Στον Άρη υπέγραψα δύο (2) φορές συμβόλαιο (ένα 5ετούς διάρκειας και ένα 2ετούς διάρκειας). Από το καλοκαίρι του 2007, που υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο, μέχρι το 2012 που ολοκληρώθηκε αυτό, το ποσό που χάρισα στην ομάδα ανέρχεται σε κεφάλαιο 265.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα τις σεζόν 2008-2010 (που αγωνίστηκα ως δανεικός) και 2010-2012 οι μειώσεις που συμφώνησα να γίνουν, για το καλό της ομάδας, είναι 30.000 ευρώ και 235.000 ευρώ αντίστοιχα. Το καλοκαίρι μάλιστα της επόμενης χρονιάς, με την ένταξη της Κ.Α.Ε. Άρης στο άρθρο 99 του ΠτΚ, συμφώνησα να κάνω “ψαλίδι” στα ήδη μειωμένα χρήματα, που άγγιξε τις 38.000 ευρώ. Κατ’ αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που χάρισα στην Κ.Α.Ε. Άρης, έπειτα από μειώσεις και διευκολύνσεις, ανέρχεται στις 303.000 ευρώ!

Υπενθυμίζω στην Κ.Α.Ε. Άρης όπως ήδη γνωρίζει ότι, δεν ήταν λίγες οι χρονιές που αγωνίστηκα με δύο, τρεις ή τέσσερις μισθούς ολόκληρη τη σεζόν και παρόλα αυτά δεν αποχώρησα και ας είχα τη δυνατότητα.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται απίστευτα, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινά και είναι εύκολο να αποδειχθούν με έγγραφα και παραστατικά που διαθέτω.

Κάποιοι μάλιστα συνεχίζουν να αναρωτιούνται γιατί δε χαρίζω τους τόκους. Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν σε δικαστικά έξοδα και φόρους που έχω πληρώσει και θα έπρεπε να έχουν καλυφθεί από την Κ.Α.Ε. Άρης.

Και αν όλα αυτά αφορούν το παρελθόν, ακόμα και σήμερα, στο κάλεσμα της τωρινής διοίκησης να είμαι αρωγός στη μη κατάπτωση της εγγυητικής (το Μάιο του 2021), φώναξα ΠΑΡΩΝ.

Κι όμως, μετά από όλα αυτά η Κ.Α.Ε. Άρης σε ανεπίσημο επίπεδο συνεχίζει να διαρρέει γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθινά και είναι εντελώς προσβλητικά για το πρόσωπό μου. Είναι θλιβερό να στοχοποιούνται παίχτες που έχουν χαρίσει τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά. Το ότι επέλεξα, μέχρι σήμερα, συνειδητά το δρόμο της σιωπής, δε σημαίνει ούτε ενοχή, ούτε αδυναμία από πλευράς μου. Σημαίνει αξιοπρέπεια.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Τσαϊρέλης

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ