ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρίσταν Βούκτσεβιτς: Η χρυσή λεπτομέρεια για το deal ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτίζαν

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης YOUTUBE

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς συνεχίζει την καριέρα του στην Παρτίζαν, πλην όμως η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε -στο deal που έγινε- πως θα εισπράξει κι αυτή χρήματα της ρήτρας για το ΝΒΑ, εφόσον κάνει το βήμα προς αυτό ως παίκτης του σερβικού συλλόγου.

Η πολυκοσμία στις θέσεις των φόργουορντ που συνεπάγονταν τον μικρό χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Μαδρίτης και το δέλεαρ της συνεργασίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έστειλαν τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς στην Παρτίζαν, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον σερβικό σύλλογο, πλην όμως ως project παραμένει αρκετά ενδιαφέρον για αρκετούς οργανισμούς του ΝΒΑ. Πρόκειται άλλωστε για έναν αθλητή που με ύψος 2μ09 μπορεί να σουτάρει με συνέπεια από την περιφέρεια.

Αυτά τα δεδομένα ζύγισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φρόντισε να διασφαλίσει μελλοντικά κέρδη από την ενδεχόμενη μετακόμιση του Τρίσταν Βούκτσεβιτς στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, στο deal που υπεγράφη ανάμεσα στης τρεις πλευρές γίνεται σαφές πως σε περίπτωση που ο 19χρονος φόργουορντ μεταπηδήσει στο ΝΒΑ ως παίκτης της Παρτίζαν, τότε μέρος των χρημάτων που προβλέπονται στο συμβόλαιό του ως NBA Out θα καταλήξει στα ταμεία της "Βασίλισσας". Πρόκειται για μια συμφωνία που εξασφαλίζει ισόποσα αμφότερους συλλόγους, οι οποίοι θα μοιραστούν τα χρήματα του NBA out.

Μία κίνηση που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την γενική άποψη πως στο WiZink Center ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τους παίκτες τους, όπως αντίστοιχα συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν με τον Φακούντο Καμπάσο, τον Ουσμάν Γκαρούμπα και τον Γκάμπριελ Ντεκ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ