ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

Τριφούνοβιτς: "Αλλαγμένος ο ΠΑΟ"

Τριφούνοβιτς: "Αλλαγμένος ο ΠΑΟ"

Κατόρθωμα χαρακτήρισε την πρόκριση της Λιέτουβος Ρίτας στο Top-16 της Ευρωλίγκας, ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, που χαρακτήρισε τον αντίπαλο της ομάδας του στην πρεμιέρα του Ε' Ομίλου, Παναθηναϊκό, πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι.

" Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη φάση των "16" είναι ένα κατόρθωμα για μας, με τα τόσα προβλήματα που είχαμε στο ξεκίνημα της σεζόν", είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

" Όλοι οι αντίπαλοι μας στον όμιλο είναι δυνατοί και ειδικά ο Παναθηναϊκός, αν κοιτάξουμε την πλούσια ιστορία του. Μετά την αποχώρηση των Γιασικεβίτσιους και Σπανούλη έχει αλλάξει αρκετά το στιλ παιχνιδιού του. Την περσινή χρονιά στην Ευρωλίγκα δεν τα πήγε καλά και γι’ αυτό το κίνητρό του είναι μεγαλύτερο φέτος".

" Η δική μας ομάδα είχε πολλές αλλαγές φέτος. Έχουμε λιγότερες επιλογές στον "άσο" και αυτό μερικές φορές μας δημιουργεί πρόβλημα. Πιστεύω, πάντως, ότι υπερτερούμε στη θέση του σμολ φόργουορντ, έναντι του Παναθηναϊκού".

Από τη πλευρά του, ο Σίμας Γιασάιτις που αποκτήθηκε πρόσφατα, είπε: "Είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, η οποία παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου".

" Αυτό απαιτεί δυνατή και επιθετική άμυνα. Δεν νομίζω να υπάρχει έλλειψη στα πλέι μέικερ, όπου μπορεί να παίξει εκεί ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Νιώθω πολύ όμορφα με την επιστροφή μου στη ''Ζίμενς Αρίνα''. Ελπίζω να ανακτήσω τη φόρμα μου γρήγορα και γιατί όχι από την Τετάρτη (19/1)".

TAGS ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ