NBA

Τρελάθηκαν στην Ταϊβάν και θέλουν και τον Καρμέλο Άντονι

Τρελάθηκαν στην Ταϊβάν και θέλουν και τον Καρμέλο Άντονι
2022 AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Χαμός στην Ταϊβάν, με ομάδα να "γλυκαίνεται" από τη συμφωνία των Ταογιουάν Λέοπαρντς με τον Ντουάιτ Χάουαρντ και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Καρμέλο Άντονι που ετοιμάζει βαλίτσες.

Ημέρες παράνοιας ζει το μπάσκετ της Ταϊβάν, καθώς μετά από τη συμφωνία των Ταογιουάν Λέοπαρντς με τον Ντουάιτ Χάουαρντ, μια άλλη ομάδα της χώρας έχει βάλει στο στόχαστρό της έναν ακόμη πιο σπουδαίο παίκτη από το NBA.

Οι Ταϊνάν ΓκοστΧόκς είναι έτοιμοι να διαλύσουν τα κοντέρ για χάρη του Καρμέλο Άντονι (22.5 πόντοι, 6.2 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ ανά 34.5 λεπτά σε 1260 αγώνες κανονικών περιόδων), όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (13/11). Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Μέλο έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα δείχνουν ότι η ομάδα που υποστηρίζεται οικονομικά από την Taiwan Steel Group θα προσφέρει το σωστό ποσό για να γράψει και αυτή ιστορία.

Θυμίζουμε ότι οι Ταογιουάν Λέοπαρντς υποδέχθηκαν τον Χάουαρντ και δήλωσαν ότι πούλησαν 60.000 εισιτήρια για τους τέσσερις πρώτους αγώνες τους μέσα σε 10 λεπτά, ενώ ο έμπειρος σέντερ θα πάρει 1.000.000 δολάρια για να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα των έξι ομάδων.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ