FIBA EUROPE CUP

Τρεφλ Σόποτ - Ηρακλής 72-74: Στους ομίλους του FIBA Europe Cup ο Γηραιός

Η ομάδα του Ηρακλή στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό
Η ομάδα του Ηρακλή στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό INTIME

Παραλίγο να κάνει τα εύκολα δύσκολα ο Ηρακλής που επικράτησε της Τρεφλ Σόποτ με 74-72, πήρε τις δύο νίκες που ήθελε και προκρίθηκε στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ηρακλή συνεχίζεται καθώς επικράτησε της Τρεφλ Σόποτ στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας με 74-72 παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 2/2 τις νίκες που χρειάζονταν και γυρνάνε στη βάση τους έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η Τρεφλ-Σόποτ παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε δυναμικά το ματς και πίεσε την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, είδε τον Γηραιό να επιστρέφει από τα αποδυτήρια πιο αποφασιστικός και να τρέχει ένα επιμέρους σκορ που τον έφερε σε θέση ισχύος. Η Τρεφλ Σόποτ με δικό της ξέσπασμα έφερε τη διαφορά στους τρεις στα 54'' για τη λήξη, ωστόσο ο Ηρακλής ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος. Εξαιρετικός ο Γούλριτζ για τον Γηραιό με 14 πόντους και 8 ασίστ.

Με την πρόκρισή του στους ομίλους, ο Ηρακλής θα βρίσκεται στο Group E μαζί με την ολλανδική Λέιντεν, τη Μπαχτσεσεχίρ από την Τουρκία και την Μόρναρ Μπαρ του Μαυροβουνίου. Επιπλέον στο FIBA Europe Cup συμμετέχουν και το Περιστέρι (Group G) αλλά και ο Ιωνικός (Group F), συνεπώς θα υπάρχει τριπλή εκπροσώπηση για την Ελλάδα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-20, 40-42, 55-61, 72-74.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σκουρτόπουλος): Ντάγκλας 15 (3), Λίντς 14 (6/11 δίποντα), Παπαδάκης 5 (1), Τέρνερ 4, Αγραβάνης 3 (1), Γούλριτζ 14 (8 ασίστ), Σκορδίλης 2, Φίλλιος, Χαριτόπουλος 4, Κουζέλογλου 6 (1), Τέιλορ 7 (2)

TAGS FIBA EUROPE CUP ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ