ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ΚΑΕ ΑΕΚ αφήνει διά βίου κενές τις θέσεις στην θύρα 28 - σειρά 2 για να τιμήσει τα θύματα

Οπαδοί της ΑΕΚ
Οπαδοί της ΑΕΚ INTIME

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε οτί δεν θα διατεθούν ποτέ ξανά εισιτήρια για την 2η σειρά της θύρας 28 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων σε μία κίνηση για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη στης 28 Φεβρουαρίου.

Η σειρά 2 της θύρας 28 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν θα φιλοξενήσει ποτέ ξανά φιλάθλους σε αγώνα της ΑΕΚ. Αυτό έκανε γνωστό η "Ένωση" με ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, όταν συγκρούστηκαν δύο τρένα.

Όπως γίνεται σαφές, ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος, αφού το δυστύχημα έγινε στις 28 Φεβρουαρίου (δηλαδή 28/2) και η ΑΕΚ θα κλείσει για πάντα την 2η σειρά της θύρας 28. Η συγκεκριμένη σειρά είχε 15 καθίσματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

"Η πατρίδα εξακολουθητικά θρηνεί και δακρυρροεί για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Ο χαμός των συνανθρώπων μας κλόνισε συθέμελα τη χώρα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και επειδή το σιδηροδρομικό δυστύχημα, συνέβη στις 28/2, αποφάσισε συμβολικά να αποκλείσει «διά βίου» στο Τμήμα 28, τη σειρά 2, όπερ σημαίνει δεκαπέντε θέσεις του Γηπέδου μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Παράλληλα, η ΑΕΚ BC κατέθεσε σήμερα (10/03) αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής, πριν από την αυριανή αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, που είναι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας στο 28-2 (Τμήμα 28, Σειρά 2), θα ενημερωθούν αρμοδίως, από τη Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC, για τις θέσεις στις οποίες θα μετακινηθούν".

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ