ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος": Με την συμμετοχή κορυφαίων ομάδων ξεκινάει αύριο (18/9), το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Η μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου δεσπόζει στο ΟΑΚΑ
Η μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου δεσπόζει στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" βρίσκεται πλέον προ των πυλών, αφού ξεκινάει αύριο (18/9) με τον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό να περιμένει την Αναντολού Εφές, την Παρτιζάν και την Ουλμ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" έχει πλέον ξεκινήσει. Αύριο (18/9) το ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό προκειμένου να παρακολουθήσει ένα τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός για να τιμηθεί η μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" είναι οι οικοδεσπότες, περιμένοντας την κάτοχο της EuroLeague, Αναντολού Εφές, την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς, σε ένα πάρα πολύ δυνατό τουρνουά. Ένα τουρνουά που θα γίνει με την παρουσία του κόσμου, με τους αναμενόμενους περιορισμούς που ισχύουν βέβαια λόγω κορονοϊού.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο τουρνουά, αφού πλέον προπονήσεις ξεκίνησε και ο Ντάριλ Μέικον, δίνοντας ακόμα μία επιλογή στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος":

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Αναντολού Εφές – Ουλμ (ΕΡΤ 3)

20.00: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν (ΕΡΤ 2)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)

20.00: Τελικός (ΕΡΤ 2)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ