ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Τουρνουά Ακρόπολις: Πράξη δεύτερη με Σερβία - Ιταλία

Τουρνουά Ακρόπολις: Πράξη δεύτερη με Σερβία - Ιταλία
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Το τουρνουά Ακρόπολις έκανε τζάμπολ την Τρίτη (8/8) και σήμερα έπεται η συνέχεια με την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ιταλία (9/8, 19:45, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24).

Πράξη δεύτερη στο τουρνουά Ακρόπολις με την Σερβία να κοντράρεται με την Ιταλία στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκασταστάσεων (9/8, 19:45, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24).

Το τουρνουά θεσμός άνοιξε την αυλαία το βράδυ της Τρίτης (8/8) με το ματς της Ελλάδας με αντίπαλο την Σερβία και σήμερα η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ιταλία στην δεύτερη αγωνιστική ημέρα.

Στην πρεμιέρα του φετινού τουρνουά Ακρόπολις, η Σερβία επικράτησε του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 71-64, με την ελληνική ομάδα να μην έχει απόψε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Την Πέμπτη (10/8, 19:45, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) η Εθνική μας Ομάδα κοντράρεται με την Ιταλία, ρίχνοντας την αυλαία της διοργάνωσης.

Το SPORT24 και η Stoiximan ακολουθούν την εθνική μας στα φιλικά παιχνίδια πριν το ταξίδι στις Φιλιππίνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ