ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τουρκικά ΜΜΕ: "Η Φενέρμπαχτσε ψάχνεται για Λάρκιν"

Τουρκικά ΜΜΕ: "Η Φενέρμπαχτσε ψάχνεται για Λάρκιν"
ANADOLOU EFES

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να ρίξει βόμβα στο τουρκικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε έμεινε εκτός playoffs στην EuroLeague φαίνεται ότι πείσμωσε τον σύλλογο. Και τον πείσμωσε σε τέτοιο βαθμό, που σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "Spor Haber" σκοπεύει να ρίξει μία βόμβα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Με βάση λοιπόν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Φενέρ ψάχνει τρόπο να αρπάξει τον Σέιν Λάρκιν από την Αναντολού Εφές, αφού ο Αμερικανός - με το τουρκικό διαβατήριο - μπορεί να μείνει ελεύθερος. Το συγκεκριμένο χτύπημα βέβαια δεν είναι τυχαίο, αφού εκτός από το γεγονός ότι ο Λάρκιν είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Εφές, παράλληλα δεν πιάνει και θέση ξένου.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο Λάρκιν σκοπεύει να ζητήσει από την Εφές το ίδιο συμβόλαιο με αυτό του Βασίλιε Μίτσιτς, κάτι που έχει κάνει διστακτική την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Και πάνω σε αυτό είναι που θέλει να πατήσει η Φενέρμπαχτσε.

Μένει πλέον να φανεί αν υπάρχει κάποια βάση σε όλα αυτά που αναφέρονται, με το μόνο σίγουρο να είναι ότι το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι "θερμό".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ