ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Ο Ντουβερίογλου διακόπτει το μπάσκετ, συντετριμμένος από τις απώλειες συγγενών του στον καταστροφικό σεισμό

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου
Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου INTIME

Η Μπούρσασπορ ανακοίνωσε την -κοινή συναινέσει- λύσης της συνεργασίας της με τον Αχμέτ Ντουβερίογλου. Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι θα μείνει εκτός παρκέ, για ένα χρονικό διάστημα, για να διαχειριστεί τα συναισθήματά του από τις απώλειες συγγενών του στον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Η Τουρκία μετρά ακόμα τις πληγές της από τους φονικούς σεισμούς του Φεβρουαρίου και ο Αχμέτ Ντουβερίογλου, όπως πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού στη γειτονική χώρα, προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του από τις απώλειες αγαπημένων προσώπων. Ο 29χρονος σέντερ και πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε (EuroiLeague 2017), ήρθε σε συμφωνία με την Μπούρσαπορ, για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος στο συγκινητικό μήνυμά του, χρειάζεται ένα διάλειμμα από τις αθλητικές δραστηριότητες, για να ξεπεράσει το σοκ και την οδύνη, από το θάνατο της γιαγιάς και του ξαδέλφου του, στους φονικούς σεισμούς. "Χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Λόγω της κατάστασης που βρίσκομαι και η οποία με ξεπερνά, χρειάζεται να σταματήσω το μπάσκετ,, για ένα διάστημα και να βρω ξανά τον εαυτό μου. Σας αγαπώ όλους, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο υπόλοιπό της σεζόν και μακάρι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον", ήταν τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Ντουβερίογλου, ενώ η Μπούρσασπορ ανάρτησε ένα συγκινητικό post στο Twitter.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ