Τουρκικά ΜΜΕ: “Ανανέωσε με Εφές ο Λάρκιν”

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Eurokinissi
Σύμφωνα με γνωστό Τούρκο δημοσιογράφο ο Σέιν Λάρκιν έχει ήδη συμφωνήσει με την Αναντολού Εφές για νέο συμβόλαιο.
Ο Σέιν Λάρκιν φαίνεται έτοιμος να βγάλει ρίζες στην Αναντολού Εφές. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Οϊκίμ Κανμπίρ, ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με την Αναντολού Εφές για νέο συμβόλαιο 1+1 χρόνων.
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο Λάρκιν είχε συμφωνήσει με την Αναντολού Εφές πριν την διακοπή λόγω του κορονοϊού, με το συμβόλαιό του να έχει – όπως και το προηγούμενο – opt out για το ΝΒΑ.
Ο Λάρκιν, ο οποίος μάλιστα θα λογίζεται ως γηγενής στο τουρκικό πρωτάθλημα αφού πήρε την τουρκική υπηκοότητα – είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εφές το προηγούμενο καλοκαίρι για 1+1 χρόνο.