EUROLEAGUE

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, πηγαίνει στη Μονακό ο Νάιτζελ Χέιζ

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, πηγαίνει στη Μονακό ο Νάιτζελ Χέιζ
EUROKINISSI

Κοντά σε συμφωνία με τη Μονακό βρίσκεται ο Νάιτζελ Χέιζ, ο Αμερικανός φόργουορντ που είχε μπει στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού.

Λίγους μήνες πριν από τα 27α γενέθλιά του, ο Νάιτζελ Χέιζ φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τη Μονακό για να την ενισχύσει στη EuroLeague 2021/22.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μπήκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού που επέμεινε για την περίπτωσή του για πολλές εβδομάδες, ωστόσο από τη στιγμή που δεν προέκυψε μια θέση στο ΝΒΑ, τα χρήματα των Μονεγάσκων, που θα παίξουν για μία σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σε συνδυασμό με τον ρόλο που του προσφέρθηκε, ήταν αρκετά για να τον πείσουν να ζήσει σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της ηπείρου.

Σύμφωνα με το bebasket.fr ο Χέιζ δεν έφτασε σε συμφωνία με τους Μπόστον Σέλτικς που τον δοκίμασαν τον περασμένο Ιούλιο και είναι πλέον έτοιμος να δώσει τα χέρια με την ομάδα της οποίας ηγείται ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Χέιζ έπαιξε στη Ζάλγκιρις Κάουνας, ενώ πέρυσι είχε 9.5 πόντους (44.3% στο δίποντο, 44.3% στο τρίποντο, 89.4% στις βολές), 3.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, ένα κλέψιμο και 9.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:42 συμμετοχής σε 33 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ