Τον έδιωξαν… για τον Ζίζιτς!

Copyright 2012, SportSport http://sportsport.ba
Οι διοικούντες την Τσιμπόνα ζήτησαν από τον Ντάρκο Πλάνινιτς να μειώσει το μισθό του, ώστε να δώσουν αυτά τα λεφτά για την επιστροφή του Αντρίγια Ζίζιτς. Εκείνος αρνήθηκε και... αυτό ήταν το τέλος του από το ρόστερ.
Η Τσιμπόνα έχει ουκ ολίγα οικονομικά προβλήματα φέτος και πολλάκις έχουν κυκλοφορήσει φήμες που αφορούν τη διάλυση της. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα ταξιδέψει για το Καντού, για την “αυλαία” της ρέγκιουλαρ σίζον, στο Eurocup, κάτι που διαψεύδουν οι Κροάτες.
Αυτό που επιβεβαιώνουν είναι ότι ο Ντάρκο Πλάνινιτς έχει μπει στον “πάγο”, διότι λέει αρνήθηκε να δεχθεί μείωση στο μισθό, προκειμένου να δοθούν αυτά τα χρήματα για την επιστροφή του Αντρίγια Ζίζιτς. “Ακόμα δεν έχουμε βρει τον μάνατζερ του, αλλά η υπάρχουσα κατάσταση δεν ικανοποιεί καμία πλευρά”. Για την ιστορία, ο Κροάτης είχε δοθεί στην Τσιμπόνα ως δανεικός από τη Μακάμπι… που δεν θέλει να τον πάρει πίσω φέτος.