ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Τον Απρίλιο η κυκλοφορία της ταινίας "Air", για τη χρυσή συμφωνία του Μάικλ Τζόρνταν με την NIKE

Τον Απρίλιο η κυκλοφορία της ταινίας "Air", για τη χρυσή συμφωνία του Μάικλ Τζόρνταν με την NIKE
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS, FILE

Στη μεγάλη οθόνη θα ξετυλιχθεί το κουβάρι για τη χρυσή συμφωνία που υπέγραψε ο Μάικλ Τζόρνταν με τη NIKE το 1984. Στις 5 Απριλίου η πρεμιέρα της ταινίας "Air".

Στις 5 Απριλίου του 2023 θα κυκλοφορήσει το "Air", η ταινία των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον, η οποία αφορά στην έναρξη της συνεργασίας του Μάικλ Τζόρνταν με την NIKE το 1984 και τη γιγάντωση του brand χάρη στα Air Jordan.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα, η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Prime Video, μέσω της Amazon, σε 240 χώρες και περιοχές του πλανήτη.

Το καστ περιλαμβάνει μερικά πολύ γνωστά ονόματα. Ο Μπεν Άφλεκ θα υποδυθεί τον συνιδρυτή της NIKE, Φιλ Νάιτ, ενώ ο Ματ Ντέιμον θα έχει τον ρόλο του στελέχους της NIKE, Σόνι Βακάρο, ο οποίος φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στη σε αυτό το σπουδαίο deal.

Η Βαϊόλα Ντέιβις θα παίξει τη μητέρα του Τζόρνταν, Ντελόρις, ενώ ο ρόλος του πατέρα του MJ, Τζέιμς Τζόρνταν, θα αποδοθεί από τον Τζούλιους Τένον.

Ακόμα, θα δούμε τον Τζέισον Μπέιτμαν ως Ρομπ Στράσερ, τον Μάθιου Μάχερ ως Πίτερ Μουρ και τον Μάρλον Γουέιανς ως Τζορτζ Ράβελινγκ, τρία επιπλέον στελέχη της NIKE, που έχουν πάρει εύσημα για τη συμφωνία με τον Τζόρνταν.

Ο Τζόρνταν θα είναι μία μυθική φιγούρα που θα αιωρείται συνεχώς πάνω από την ταινία, την οποία ωστόσο δεν θα δούμε ποτέ, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter.

TAGS ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ