ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόμιτς: “Πανηγύρισε μαζί τους”

Ο Μίλαν Τόμιτς διαμαρτυρήθηκε στα αποδυτήρια στον κομισάριο του αγώνα Θανάση Γιοχαλή για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και του είπε "πήγαινε να πανηγυρίσεις μαζί τους". "Εγώ μαζί σου είμαι", είπε ο β' κομισάριος, Λευτέρης Ντίνος, στον Μπουρούση.

Ο Τόμιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά το τέλος του αγώνα και μίλησε σε έντονο ύφος με τον κομισάριο.

Έπρεπε να το διακόψεις, μας πετούσαν συνέχεια πέτρες. Πήγαινε να πανηγυρίσεις μαζί τους“, ήταν τα λόγια του Σέρβου στα αποδυτήρια, με τον παλαίμαχο διαιτητή να απαντά: ” Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν σας πείραξε κανείς. Να βάλετε μυαλό“.

Έπειτα ο Γιάννης Μπουρούσης στράφηκε προς το μέρος του β’ κομισάριου, Λευτέρη Ντίνου, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: ” Δεν το είδες ότι με βρήκε πέτρα στο μάτι, έπρεπε να το δεις”.

Ο αξιωματούχος απάντησε: ” Εμένα γιατί μου φωνάζεις; Εγώ μαζί σου είμαι…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ