SPORTS & GOSSIP

Τολιόπουλος: Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά Τολιόπουλου
Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά Τολιόπουλου INSTAGRAM /@MARIACHATZIPARASIDOU

Η σύντροφος του Βασίλη Τολιόπουλου, Μαρία Χατζηπαρασίδου, είναι η αρχηγός του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ και πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος.

Ο Άρης εξασφάλισε το εισιτήριό του για την τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, καθώς επικράτησε με ανατροπή του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι το οποίο υπέγραψε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Έλληνας γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ήταν για ακόμα μία φορά ασταμάτητος, είναι ζευγάρι με την παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Η Διεθνής Ελληνίδα πλέιμεϊκερ, που αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία εφτά χρόνια, είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών, αλλά και η παίκτρια με τους περισσότερους τίτλους με την φανέλα του ΠΑΟΚ mateco (πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα).

Το ζευγάρι φαίνεται απόλυτα ερωτευμένο, ταξιδεύει μαζί όταν τους το επιτρέπουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αναρτούν κοινές φωτογραφίες στα social media.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ