ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τολιόπουλος: "Δώσαμε και τη ψυχή μας για να καλύψουμε τις απουσίες, είναι τιμή να μας προπονεί ο Βασίλης Σπανούλης"

2025 /  -   (EUROKINISSI)
Ο Βασίλης Τολιόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος εξήγησε ότι οι Έλληνες διεθνείς έδωσαν και τη ψυχή τους στο παρκέ για να καλύψουν τις απουσίες της Εθνικής ομάδας και επισήμανε πόσο τιμητικό είναι να τον προπονεί ο Βασίλης Σπανούλης στο πλαίσιο των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Η Εθνική ομάδα έφτασε σε μια σπουδαία επικράτηση απέναντι στην Ολλανδία με 74-72 για τη δεύτερη ημέρα των προκριματικών για το EuroBasket 2025.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της "γαλανόλευκης", με τον διεθνή γκαρντ να μιλάει στον απόηχο της αναμέτρησης στα μικρόφωνα της ΕΡΤ. Τόνισε ότι οι Έλληνες αθλητές έδωσαν και τη ψυχή τους στο παρκέ για να υπερκεράσουν τις απουσίες που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Βασίλης Σπανούλης και αφιέρωσε τη νίκη τόσο στον κόσμο, όσο και στους προπονητές που τον βοήθησαν να βρεθεί στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος:

Για τις σκέψεις του για τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ολλανδία: "Ευχαριστούμε πολύ για τα συγχαρητήρια, κάναμε εξαιρετική δουλειά απέναντι σε μια καταπληκτική ομάδα όπως είναι η Ολλανδία και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη."

Για τις απουσίες της ομάδας: "Πράγματι μας έλειπαν παίκτες. Όλα τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους για να καλύψουμε τα κενά και νομίζω ότι τα καταφέραμε όπως έπρεπε"

Για το πού αφιερώνει την μεγάλη εμφάνιση: "Το αφιερώνω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους προπονητές που με βοήθησαν να ξεπεράσω το άγχος και σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει".

Για το ότι έχει προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη: "Είναι πραγματικά τέλειο, είναι κάτι σπουδαίο να τον έχω προπονητή στην Εθνική ομάδα, είναι τιμή μου"

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Είναι όνειρο να βρισκόμαστε εκεί και ελπίζουμε να το καταφέρουμε"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ