ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το ξέσπασμα του Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου: "Αυτό που πρέπει να αλλάξει στην Ελλάδα είναι η γκρίνια"

(  / EUROKINISSI)
Ο Βασίλης Σπανούλης ακούει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης, στο πλαίσιο της παρουσίασής του από την Εθνική Ελλάδας, αναφέρθηκε στη μεμψιμοιρία που επικρατεί στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Νέα εποχή για την Εθνική Ελλάδας, με τον Βασίλη Σπανούλη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Μεταξύ των ερωτήσεων που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους για το "υλικό" που έχει να διαχειριστεί, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, αναφέρθηκε στην γκρίνια που επικρατεί για το κατά πόσο το ρόστερ της Ελλάδας έχει τα απαιτούμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να πρωταγωνιστήσει.

"Αυτό που πρέπει να αλλάξει στην Ελλάδα είναι η γκρίνια. Γκρίνια σημαίνει ανασφάλεια, ότι δεν έχω την όρεξη να δουλέψω με ένα παιδί, ότι δεν θέλω να δουλέψω στο γήπεδο παραπάνω ώρες… Εγώ είμαι χαρούμενος που κάνω αυτό που αγαπώ, είμαι ευλογημένος. Πάντα υπάρχει λύση για όλα, όταν θέλεις και υπάρχει όρεξη. Παλιά έλεγαν ‘δεν μπορεί να πετύχει η Εθνική ομάδα, δεν έχει σουτέρ’ και για μια τετραετία βρέθηκε η χρυσή μαγιά. Βάλαμε όμως το εγώ κάτω από την ομάδα. Πρέπει να φτιάξουμε πρώτα την ομάδα και μετά να πάμε στα υπόλοιπα", τόνισε ο Έλληνας κόουτς.

Δείτε την αντίδραση του Έλληνα κόουτς στο 01:01:20 του video:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ