ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Το van του SPORT24 θα οργώσει την Ευρώπη για το EuroBasket και την Εθνική ομάδα

Το van του SPORT24 θα οργώσει την Ευρώπη για το EuroBasket και την Εθνική ομάδα

Το van του SPORT24 βγήκε στο δρόμο για να οργώσει την Ευρώπη, παρέα με τη Stoiximan, με την ελπίδα ότι στο Μιλάνο και στο Βερολίνο η Εθνική Ελλάδας θα κυριαρχήσει στο EuroBasket. Ελάτε μαζί μας, για να το ζήσουμε παρέα.

Τα ψέματα τελείωσαν. Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώθηκε. Το EuroBasket 2022 βρίσκεται ante portas, μία μεγάλη διοργάνωση για τον ελληνικό αθλητισμό, την οποία το SPORT24 θα καλύψει όπως πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση που διεξάγεται μετά από πέντε χρόνια, αυτή στην οποία η Ελλάδα πηγαίνει με ελίτ προπονητή, με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, με ακόμα δύο NBAers, με σπουδαίους παίκτες από τη EuroLeague και με ένα περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται άνθρωποι με τεράστια πορεία στις εθνικές ομάδες, είναι μία περίσταση και μία προσπάθεια που χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη.

Το SPORT24 αποφάσισε ότι γι' αυτή την ομάδα, δεν θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός, αλλά ένα άλμα τόσο μεγάλο, όσο το ενδιαφέρον του κόσμου, τόσο μεγάλο όσο η επιθυμία του να δει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού μετά από πολλά χρόνια.

Αυτό το ταξίδι, λοιπόν, ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου, από τα γραφεία της 24MEDIA με ένα van παρέα με τη Stoiximan, για να ολοκληρωθεί το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου στο ίδιο σημείο.

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε αυτές οι 30 ημέρες που η συντακτική ομάδα και οι τεχνικοί του SPORT24 θα βρίσκονται στο δρόμο να σας προσφέρουν μία όμορφη, μία διαδραστική εμπειρία γεμάτη από πανηγυρικές στιγμές, από αποκλειστικά ρεπορτάζ, από εικόνες, από στιγμές ενός μοναδικού ταξιδιού το οποίο θα διασχίσει 10 χώρες στο δρόμο προς το Μιλάνο και το Βερολίνο.

Οι ρόλοι της ομάδας του SPORT24

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος θα είναι ο αρχηγός της αποστολής.

Ο Χάρης Σταύρου ο οδηγός του van.

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας ο διαχειριστής του προγράμματος.

Ο Χρήστος Πανάγος θα φέρνει εικόνα και ήχο σε άριστη ποιότητα στις οθόνες σας.

Το van του SPORT24 θα οργώσει την Ευρώπη για το EuroBasket και την Εθνική ομάδα

Το Show Must Go On και το πρόγραμμα του ταξιδιού

Στο Μιλάνο θα συναντήσουμε τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου το Show Must Go On να επιστρέψει στην καθημερινότητα όλων μας. Με αποκλειστικά ρεπορτάζ, με εικόνα από τις δύο πόλεις στις οποίες θα βρεθεί η Εθνική Ελλάδας, με σχόλιο, με συνεντεύξεις, με pre και με post game, με τρίτο, τέταρτο και πέμπτο ημίχρονο. Όπως πάντα, στην καρδιά των γεγονότων.

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από την Αθήνα, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, το Βελιγράδι για το μεγάλο Σερβία - Ελλάδα της Πέμπτης 25 Αυγούστου που μπορεί να κρίνει πολλά στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, θα συνεχιστεί στο Σαράγεβο, στο Σπλιτ, στο Ζάγκρεμπ, στη Λιουμπλιάνα, στη Μπολόνια και θα φτάσει στο Μιλάνο για τη φάση των ομίλων.

Εκεί θα δούμε τους αγώνες με Κροατία (2/9), Ιταλία (3/9), Μεγάλη Βρετανία (5/9), Ουκρανία (6/9), Εσθονία (8/9), μαζί με χιλιάδες ακόμη Έλληνες που θα βρεθούν στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ, στο γήπεδο της Αρμάνι Μιλάνο.

Το van του SPORT24 θα οργώσει την Ευρώπη για το EuroBasket και την Εθνική ομάδα
Το van του SPORT24

Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου, το van θα γεμίσει ξανά και παρέα με τη Stoiximan θα βγούμε στο δρόμο για να ταξιδέψουμε στο Βερολίνο. Θα διασχίσουμε μια πολύ μεγάλη απόσταση και το βράδυ θα βρισκόμαστε στο μέρος στο οποίο από την επόμενη ημέρα θα γίνονται οι νοκ-άουτ αγώνες. Οκτώ για την φάση των 16, τέσσερις προημιτελικοί, δύο ημιτελικοί και δύο τελικοί, ένας μικρός κι ένας μεγάλος για το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης που κρατάει η Σλοβενία.

Το SPORT24 δεν θα είναι απλώς από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα του EuroBasket στην καρδιά των γεγονότων. Έχει ήδη δουλέψει πολύ για να προσφέρει στους αναγνώστες του μία εμπειρία που κι εκείνοι θα ήθελαν να ζήσουν.

Αρκετές ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης έως αρκετές ημέρες μετά από το φινάλε της.

Θέλουμε να μπείτε στα δικά μας παπούτσια. Θέλουμε να το ζήσετε στον υπερθετικό βαθμό, με την ελπίδα φυσικά ότι και η Εθνική θα φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε να την δούμε.

Η αποστολή του SPORT24 θα σας προσφέρει σε καθημερινή βάση ζωντανές συνδέσεις από μέρη των Βαλκανίων, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Θα σας προσφέρει ιστορίες από διοργανώσεις του παρελθόντος, στιγμές που έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα και θα συνδυάζονται με τα μέρη από τα οποία θα περάσει το van, από μέρη στα οποία θα σταματήσει και θα διανυκτερεύσει.

Ξεκινήσαμε με καλή διάθεση, με αισιοδοξία και με την ελπίδα πραγματικά αυτό το ταξίδι να συνδυαστεί με μία επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας. Την έχουμε ανάγκη. Αγαπάμε τον αθλητισμό, ζούμε για να γινόμαστε η γέφυρα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και σε εσάς, τους αναγνώστες, θέλουμε οι ομάδες μας να είναι πάντα οι καλύτερες σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχουν. Κι αυτή η ομάδα τα έχει σχεδόν όλα για να μας βγάλει στους δρόμους. Και εμάς, για 30 ημέρες, αλλά και εσάς για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Αν αυτό γίνει το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου, τότε Βερολίνο και Αθήνα θα συνδεθούν για κάτι μαγικό.

Με Facebook LIVE, με YouTube LIVE, με Instagram LIVE, με ζωντανές συνδέσεις που θα στήνονται σε ένα λεπτό για εικόνες που θα πρέπει να μοιραστούμε μαζί σας, με κείμενα σχεδόν σε 24ωρη βάση στο SPORT24, θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε παντού. Κι όταν λέμε παντού, εννοούμε όπου υπάρχει ενδιαφέρον για τον μέσο Έλληνα φίλο των σπορ, όχι μόνο για τους μπάσκετμπολ φανς.

Στα αεροδρόμια Μιλάνου και Βερολίνου, στα ξενοδοχεία της εθνικής ομάδας, στα γήπεδα, εντός κι εκτός, όπου υπάρχουν Έλληνες, όπου υπάρχει ενδιαφέρον. Θέλουμε να δούμε εννέα αγώνες, ονειρευόμαστε το 9/9 και πάντα θα ονειρευόμαστε το απόλυτο. Αυτή τη φορά είμαστε όλοι μαζί, μία αγκαλιά, για μία ομάδα, για την ομάδα της καρδιάς μας. Για την Εθνική.

Το van του SPORT24 βγήκε στο δρόμο, παρέα με τη Stoiximan και επιβάτες είστε εσείς. Πάμε να το ζήσουμε, να υποστηρίξουμε την Εθνική, τον Ιτούδη, τον Γιάννη και τον Θανάση, τον Παπανικολάου και τον Σλούκα, τον Καλάθη και όλα τα παιδιά που για ακόμη ένα καλοκαίρι άφησαν τις οικογένειές τους με έναν κοινό στόχο. Κι αν στο τέλος αυτής της διαδρομής τα έχουμε καταφέρει, ο κάθε ένας στον δικό του τομέα, θα γιορτάσουμε, θα αγκαλιαστούμε και θα σκεφτούμε τα επόμενα.

Προς το παρόν, τα λέμε από Θεσσαλονίκη, Βελιγράδι, Σαράγεβο, Σπλιτ, Ζάγκρεμπ, Λιουμπλιάνα, Μπολόνια, Μιλάνο, Βερολίνο και όπου μας δείτε, ελάτε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Μπορεί σε λίγα χρόνια να τη θυμόμαστε και να την έχουμε συνδυάσει με κάτι σπουδαίο, με κάτι μοναδικό. Ας απολαύσουμε το ταξίδι...

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ