ΠΑΟΚ

Το συγκινητικό αντίο του Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ: "Περίμενα ότι το τέλος της καριέρας μου θα με έβρισκε με τη φανέλα του"

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, επί σειρά εννέα ετών παίκτης του ΠΑΟΚ
Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, επί σειρά εννέα ετών παίκτης του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο εξήγησε πως ήθελε να αποσυρθεί από τα παρκέ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αποχαιρέτησε την Πέμπτη (1/7) την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας.

Μετά από εννέα χρόνια στον ΠΑΟΚ, μετά από μισή καριέρα στο Παλατάκι, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στα 38 του ο Έλληνας ψηλός αποχώρησε από τον Δικέφαλο και είναι free agent από το βράδυ της Τετάρτης (30/6), αναζητά τον επόμενο σταθμό της πορείας του στο άθλημα μετά από θητείες στον Ηρακλή, στον Ιωνικό Νικαίας, στην ΕΑΠ, στον Κεραυνό Αιγίου, στο Περιστέρι, στον ΚΑΟΔ, στους Ικάρους Σερρών και δηλώνει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα έζησε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με την οποία ήθελε να αποχωρήσει από τα παρκέ.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαργαρίτη:

"Όταν πίσω στο 2012 περνούσα το κατώφλι του PAOK SPORTS ARENA, δεν περίμενα ότι θα παρέμενα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας για 9 συνεχόμενα χρόνια. Μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια υπήρχαν τόσο καλές όσο και κακές στιγμές, όλες όμως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα στο μυαλό μου. Γνώρισα ανθρώπους και δημιούργησα δυνατές σχέσεις που θα κρατήσω για μια ζωή. Κάθε φορά που πέρναγα τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να παλεύω γι' αυτήν την ομάδα.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις στιγμές, τους ανθρώπους όλων των διοικήσεων, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, το staff και το προσωπικό στα γραφεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να απευθύνω και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Παλατάκι, μου έδωσαν αγάπη, με στήριξαν και με έκαναν να νιώσω αισθήματα που δεν είχα ξανανιώσει μέχρι τότε, όταν φώναξαν για πρώτη φορά ρυθμικά το όνομά μου.

Περίμενα ότι το τέλος της καριέρας μου θα με έβρισκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς αυτό το αντίο ήρθε νωρίτερα. Πάντα όμως θα νοιάζομαι γι' αυτήν την ομάδα και εύχομαι ο κόσμος της να την δει έτσι όπως την ονειρεύεται. Ευχαριστώ για όλα. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ